You are here
Home > Diverse > SENIORII PETROLULUI ROMANESC , VASILE DRAGOMIR – TREI EMISIUNI LA CARE AM FOST INVITAT LA TV VALEA PRAHOVEI SI BUCURESTI TV !!!

SENIORII PETROLULUI ROMANESC , VASILE DRAGOMIR – TREI EMISIUNI LA CARE AM FOST INVITAT LA TV VALEA PRAHOVEI SI BUCURESTI TV !!!

Seniorii Petrolului Romanesc – Amintiri Cu Petrolistii, Emisiuni  TV  la care am fost Invitat  !!!

 

      In prima parte a anului  2018 am primit o invitatie de a participa la emisiunea SENIORII PETROLULUI ROMANESC realizata de Prof Dr Ing LIVIU DUMITRASCU de la TELEVIZIUNEA VALEA PRAHOVEI .
        Din motive obiective ( o problema medicala ce nu putea suferi amanare ) am raspuns acestei invitatii in ziua de 13.06.2018 , cand m-am prezentat la Studioul Televiziunii Bucuresti Tv Online unde am realizat interviul din inregistrarea de mai jos .
       In timp ce asteptam sa intru la interviu , am avut placerea de a conversa cateva minute cu doamna Prof  Dr Ing ECATERINA ANDRONESCU venita si domnia sa la acel studio pentru un interviu .

       Emisiunea Seniorii Petrolului Romanesc  care cuprinde interviul cu mine a fost difuzata de Televiziunea Valea Prahovei  in ziua de  14.07.2018  si in reluare in ziua de 15.07.2018.
       Daca aveti timp si dispozitie urmariti acest interviu al unui fost petrolist , in care nu am evitat intrebarile incomode despre viata de „forajist” de pana in anul 1989 !!!

 

 

Emisiunea nr 1 – 14 iulie 2018

 

Emisiunile nr 2 si 3 – 14 noiembrie 2018

Lasă un răspuns

Top