You are here
Home > Moreni > Timp liber > Oamenii generatiei mele > TELEVIZIUNEA VALEA PRAHOVEI TV – EMISIUNEA „SENIORII PETROLULUI ROMANESC „

TELEVIZIUNEA VALEA PRAHOVEI TV – EMISIUNEA „SENIORII PETROLULUI ROMANESC „

TELEVIZIUNEA VALEA PRAHOVEI TV

Emisiunea își propune, ca obiectiv principal, să scoată în evidență contribuția corpului ingineresc din România la evoluția industriei petrolului pe plan intern și internațional. Invitații emisiunii – nume de rezonanță în domeniul petrolului, abordează cu profesionalism toate aspectele tehnicii petrolului: prospecțiunile geologice, forajul și extracția, prelucrarea, construcția de utilaje petroliere, transportul și distribuția, cercetarea – dezvoltarea și cooperarea internațională în România. Emisiunea se adresează nu numai specialiștilor care lucrează în domeniu, ci și unui public mai larg, care vizează istorici, economiști, analiști politici, studenți, profesori, ingineri și tehnicieni din domeniul petrolului și din domenii industriale înrudite. Emisiunea „Seniorii Petrolului Românesc” este recomandată de către Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești și de către Asociația  “Societatea Inginerilor de Petrol și Gaze”

Realizatorul emisiunii Prof Dr Ing Liviu Dumitrascu  , este un fost cadru didactic de la UPG PLOIESTI – in perioada 2000-2012 a fost  PRORECTOR  la CATEDRA DE UTILAJ PETROLIER , din cadrul UPG PLOIESTI !!!

Vasile Dragomir
Nascut la 23.12.1951. Casatorit cu doi copii majori . Formatie profesionala =Inginer Foraj extractie (masterat in domeniul forajului dirijat din anul 1996) In momentul de fata , lucrez de acasa !!!
http://www.vasiledragomir.ro

Lasă un răspuns

Top