You are here
Home > Vacante/Calatorii > VACANTA 2015-4 .ZIUA 5. EXCURSIE – AGHIOS GHEORGHIOS – AGHIOS NIKOLAOS -INSULA SPINALONGA _ INSULA KOLOKITHA ( DOVLECELUL) -ORASUL NEAPOLIS( FABRICA DE ULEI DE MASLINE VASILAKIS) !!!

VACANTA 2015-4 .ZIUA 5. EXCURSIE – AGHIOS GHEORGHIOS – AGHIOS NIKOLAOS -INSULA SPINALONGA _ INSULA KOLOKITHA ( DOVLECELUL) -ORASUL NEAPOLIS( FABRICA DE ULEI DE MASLINE VASILAKIS) !!!

Această prezentare necesită JavaScript.

Dupa cca  10 minute de mers dupa imbarcarea de pe Insula Spinalonga  , vasul nostru a acostat pe Insula Kolokitha  (Dovlecelul). Aici , fiecare vas cu turisti avea locul sau de acostament ( in acel moment pe insula  erau 3 vase).

De asemenea , fiecare vas , avea  in dreptul locului de acostament  cate un gratar mare ( se pregateau o data cca 100 de fripturi de porc ). Dupa coborarea de pe vas , toti turistii s-au dezechipat si  unii au mers la plaja , altii la o baie  pe plaja stancoasa( am regretat ca nu am avut sandale speciale de  mers prin apa ) ,era o apa extrem de limpede si multi pesti mici , care te imbiau la inot impreuna cu ei .

In acest timp  de cca o ora membrii echipajului au incins gratarul  si au pregatit fripturile. ( friptura si garnitura  s-au servit pe vas). La intoarcere am avut o pauza de cafea de cca 30 minute in orasul port Aghios Nikolaos . Uite cateva fotografii din  acele ore petrecute de noi pe Kolokitha  !!!

Vasile Dragomir
Nascut la 23.12.1951. Casatorit cu doi copii majori . Formatie profesionala =Inginer Foraj extractie (masterat in domeniul forajului dirijat din anul 1996) In momentul de fata , lucrez de acasa !!!
http://www.vasiledragomir.ro

Lasă un răspuns

Top