You are here
Home > Vacante/Calatorii > VACANTA 2018 . Ziua nr 1 . Deplasare Floresti – Cabana Capra – Transfagarasan .

VACANTA 2018 . Ziua nr 1 . Deplasare Floresti – Cabana Capra – Transfagarasan .

 In ziua de 02.08.2018  pe o vreme frumoasa  am plecat  in echipa ; Vasile , Emilia , Gabriela , Bogdan , Alexandra , Maria , Dragos , Radu ,   spre Cabana Capra  , prima destinatie  a minivacantei noastre .Traseul in lungime de 225 km  trece prin localitatile  , Gaiesti , Pitesti , Curtea de Arges , Capataneni ,  apoi urcusul de la Vidraru  si  si deplasarea spre Cabana Capra .

         In aceasta formula am mai facut acest traseu in anul 2012 , iar  Transfagarasanul ( eu si Emilia ) in anul 2014 .Intrucat in deplasarile precedente am facut foarte multe fotografii si acum ne-am propus sa procedam la fel si comparandu-le sa vedem care sunt noutatile  „intamplate ” in acesti ani .

           Am facut opriri la Manastirea Curtea de Arges  si la Vidraru  , apoi la ora 14 am ajuns la Capana Capra  pe un timp in care turistii care se aflau acolo faceau plaje . . Dupa ce ne-am cazat  am stat la masa  apoi ne-am odihnit cca 1 ora . 

        Am facut fotografii in preajma cabanei si in zona cascadei  apoi am hotarat sa urcam toti la Balea Lac  unde am facut multe fotografii si am facut mici cumparaturi . Nepotelul Radu Dragomir si Bogdan Dragomir  au facut „o tura ” cu tiroliana .. Au fost cca 3 ore agreabile  dupa care am coborat la Cabana Capra pentru masa de seara , iar in jurul orei 22 ne-am retras fiecare in camera lui .

 

 

 

 

 

Vasile Dragomir
Nascut la 23.12.1951. Casatorit cu doi copii majori . Formatie profesionala =Inginer Foraj extractie (masterat in domeniul forajului dirijat din anul 1996) In momentul de fata , lucrez de acasa !!!
http://www.vasiledragomir.ro

Lasă un răspuns

Top