You are here
Home > Vacante/Calatorii > BISERICA DE LA MOSUNI ( MIERCUREA NIRAJULUI -MURES) SI PARINTELE CRISTIAN POMOHACI !!!

BISERICA DE LA MOSUNI ( MIERCUREA NIRAJULUI -MURES) SI PARINTELE CRISTIAN POMOHACI !!!

Această prezentare necesită JavaScript.

In februarie 2015, in  timp ce lucram la o sonda in apropiere de Miercurea Nirajului, am mers impreuna cu  un prieten de-al meu MOGA PETRE ( responsabil de instalatie de foraj ), om de-al locului, sa-mi arate  „celebra” biserica de la Mosuni , unde  este preot CRISTIAN POMOHACI.

Era intr-o zi de vineri  cu slujba mare la biserica  si foarte multe masini  cu numere de ;Mures,Brasov, Bistrita , dar si Dambovita , Prahova  si foarte multe masini straine . Biserica era plina „full” si cei care nu au putut sa intre ascultau  in curtea bisericii , la statia de amplificare .Eu recunosc , nu am vazut in viata mea  asa aglomeratie  la o biserica  intr-o zi de slujba obisnuita , Dupa slujba  aproape o ora s-au  citit „donatiile ” in bani  oferite de enoriasi ( din tara sau strainatate) pentru aceasta biserica .Mai multe despre aceasta biserica  aici  ;  De pe pagina  de youtube a preotului am gasit aceasta melodie recenta  daca va place …https://www.youtube.com/watch?v=4aCEieUqy-s sau  un reportaj prezentat de PRO-TV aici

Vasile Dragomir
Nascut la 23.12.1951. Casatorit cu doi copii majori . Formatie profesionala =Inginer Foraj extractie (masterat in domeniul forajului dirijat din anul 1996) In momentul de fata , lucrez de acasa !!!
http://www.vasiledragomir.ro

Lasă un răspuns

Top