You are here
Home > Diverse > CATINA SI NOVACESTI , FLORESTI-PRAHOVA=DOUA SATE SUFOCATE DE GUNOAIE ???

CATINA SI NOVACESTI , FLORESTI-PRAHOVA=DOUA SATE SUFOCATE DE GUNOAIE ???


        Fortat de o problema medicala merg zilnic pe jos cca 5-6 km ( in functie de vreme ) pe urmatorul traseu : Domiciliul meu din Satul Novacesti al comunei Floresti -Prahova – Gura Vadului – partea dreapta a DJ 720 Moreni Floresti – Podul peste Prahova – Zona fostei Uzine Electrice Floresti – Magazinul Profi Floresti .
         Parca mai mult ca niciodata gunoaiele au „invadat” acest sat frumos , astfel ca si pe partea stanga dar mai ales pe dreapta vezi la tot pasul gramezi de gunoaie ( resturi menajere, resturi de materiale de constructii peturi de plastic etc ) aceasta situatie se observa si pe malul drept al raului Prahova in aval de podul de la Floresti .
        Am adus la cunostinta aceasta stare de lucruri , domnului viceprimar al localitatii Floresti dl Ion Gheorghe care mi-a raspuns ca se cunoaste aceasta problema , ca Primaria a facut de mai multe ori curatenie dar la acest moment sunt depasiti de amploarea fenomenului
       Avand in vedere ca in aceste zile am vazut ca la nivelul judetului s-au desemnat candidatii pentru functia de primar al localitatii Floresti ( din partea PNL – doamna SIMONA DAVID  si din partea PSD -domnul PAUL TRETIACENCO  ), acum in preajma campaniei electorale adresez public aceasta intrebare celor doi candidati ( dar si candidatilor altor partide precum si echipelor de consilieri locali ai acestor partide ) . CE SOLUTII AVETI PENTRU REZOLVAREA PROBLEMEI GUNOAIELOR IN SATUL NOSTRU SI POATE IN INTREAGA COMUNA FLORESTI ?
       Cum au rezolvat aceasta problema autoritatile locale din alte zone care s-au confruntat cu aceasta problema ?
Nu sunt un fiu al satului ( m-am nascut in Com Valea Lunga -Ogrea , jud Dambovita dar locuiesc aici de 16 ani si pot spune ca imi pasa cum arata localitatea in care traiesc acum .
     O parte din fotografiile prezentate au fost realizate de mine pe data de 3.martie 2020 ,pot prezenta ( daca este cazul si filmulete detaliate cu gramezile de gunoi !!!

Lasă un răspuns

Top