You are here
Home > Moreni > Timp liber > DESPRE SITE-UL ;WWW.VASILEDRAGOMIR.RO/

DESPRE SITE-UL ;WWW.VASILEDRAGOMIR.RO/

      Dupa 18 luni de existenta , la sfarsitul lunii ianuarie 2019 , ste-ul personal ;www.vasiledragomir.ro , a inregistrat  5063 vizualizari si 3273  vizitatori , pentru care va multumesc foarte mult !!!


       Site-ul a fost creat in luna iulie 2017 de catre dl Nicolae Sfetcu , patronul editurii Multimedia Publishing Tr Severin , caruia ii multumesc si pe aceasta cale  si in cele 19 luni de existenta a fost vizualizat de 37971 de ori. Recordul de vizualizari a fost de 769 de ori si a fost inregistrat in ziua de 5 aprilie 2018 .
        De la lansare si pana in prezent am realizat 408 postari care s-au bucurat de apreciere ( cu 35 de comentarii pe marginea subiectelor propuse) in randul segmentului de public caruia m-am adresat , dovada fiind ca vizitatorii site-ului nu sunt numai din Romania ci si din ;European Union ,United States,Italy,Spain,Germany si multe altele , dar au fost si 12610 incercari de autentificare ostile blocate, site-ul fiind conectat la WordPress.com .

     Exprim speranta ca acest site va putea deveni un forum de  dezbateri  pentru subiecte pe care le propuneti dvs , cu exprimari decente  fara atacuri la persoana . Pentru aceasta adresa de corespondenta a site-ului  este ;contact@vasiledragomir.ro , adresa pe care astept materiale si opinii de la cititori !!!

2 thoughts on “DESPRE SITE-UL ;WWW.VASILEDRAGOMIR.RO/

  1. Foarte frumos . Eu sunt un fost petrolist de pe „mare” si imi face placere sa mai citesc cate ceva si despre cei de pe „uscat”. Va urez numai bine !

    1. Ma bucur ca postarea mea a avut ecou , iar maine o voi publica pe site-ul personal . Cred insa ca puteti sa-mi mai trimiteti cateva repere biografice din viata de petrolist marin ( inteleg din material ca a-ti fost sef de platforma ) . Daca doriti sa mai povestiti si alte intamplari din viata dvs de petrolist le astept cu mare interes ( daca in 2008 aveati 47 de ani acum va apropiati de 60 , probabil sunteti la pensie ) Salutari si multumesc pentru material VD

Lasă un răspuns

Top