You are here
Home > Moreni > Timp liber > Oamenii generatiei mele > DVD NR 15 , SENIORII PETROLULUI ROMANESC -PETROLISTI ROMANI CARE AU LUCRAT IN STRAINATATE !!!

DVD NR 15 , SENIORII PETROLULUI ROMANESC -PETROLISTI ROMANI CARE AU LUCRAT IN STRAINATATE !!!

       SAPTAMANA  TRECUTA A APARUT  SUB INGRIJIREA PROF DR ING LIVIU DUMITRASCU , REALIZATOR AL EMISIUNII SENIORII PETROLULUI ROMANESC , DE LA TELEVIZIUNEA  VALEA PRAHOVEI ,  DVD-UL NR 15   INTITULAT  „PETROLISTI ROMANI CARE AU LUCRAT IN STRAINATATE” .

        SUNT ONORAT CA AM  FOST  INCLUS SI EU   IN ACEST DVD , MAI ALES CA EU AM FOST PRINTRE  PRIMELE GENERATII DE PETROLISTI CARE INCEPAND  CU ANUL 1991  AU INCEPUT SA LUCREZE  IN STRAINATATE ( IN CAZUL MEU IN LIBYA  IN DESERTUL DE LA AUBARY )

  IN SAPTAMANILE URMATOARE VOI PUBLICA  PE ACEST SITE  INREGISTRARILE  EMISIUNILOR CU „EROII” ACESTUI DVD . PENTRU CEI CE  NU AU VAZUT REIAU  EMISIUNEA CU SUBSEMNATUL  DIN IUNIE 2018. DACA AVETI TIMP SI DISPOZITIE PRIVITI !!!

 

 

 

 

 

 

Vasile Dragomir
Nascut la 23.12.1951. Casatorit cu doi copii majori . Formatie profesionala =Inginer Foraj extractie (masterat in domeniul forajului dirijat din anul 1996) In momentul de fata , lucrez de acasa !!!
http://www.vasiledragomir.ro

Lasă un răspuns

Top