You are here
Home > Diverse > EMISIUNEA SENIORII PETROLULUI ROMANESC AZI ING VASILE DRAGOMIR !!!

EMISIUNEA SENIORII PETROLULUI ROMANESC AZI ING VASILE DRAGOMIR !!!        In prima parte a anului am primit o invitatie de a participa la emisiunea SENIORII PETROLULUI ROMANESC realizata de Prof Dr Ing LIVIU DUMITRASCU de la TELEVIZIUNEA VALEA PRAHOVEI .
        Din motive obiective ( o problema medicala ce nu putea suferi amanare ) am raspuns acestei invitatii in ziua de 13.06.2018 , cand m-am prezentat la Studioul Televiziunii Bucuresti Tv Online unde am realizat interviul din inregistrarea de mai jos .
       In timp ce asteptam sa intru la interviu , am avut placerea de a conversa cateva minute cu doamna Prof  Dr Ing ECATERINA ANDRONESCU venita si domnia sa la acel studio pentru un interviu .

       Emisiunea Seniorii Petrolului Romanesc  care cuprinde interviul cu mine a fost difuzata de Televiziunea Valea Prahovei  in ziua de  14.07.2018  si in reluare in ziua de 15.07.2018.
       Daca aveti timp si dispozitie urmariti acest interviu al unui fost petrolist , in care nu am evitat intrebarile incomode despre viata de „forajist” de pana in anul 1989 !!!

 

 

 

Vasile Dragomir
Nascut la 23.12.1951. Casatorit cu doi copii majori . Formatie profesionala =Inginer Foraj extractie (masterat in domeniul forajului dirijat din anul 1996) In momentul de fata , lucrez de acasa !!!
http://www.vasiledragomir.ro

Lasă un răspuns

Top