You are here
Home > Vacante/Calatorii > VACANTA 2015-5. ZIUA 5. EXCURSIE – AGHIOS GHEORGHIOS – AGHIOS NIKOLAOS – INSULA SPINALONGA – INSULA KOLOKITHA ( DOVLECELUL) -ORASUL NEAPOLIS ( FABRICA DE ULEI DE MASLINE VASILAKIS) !!

VACANTA 2015-5. ZIUA 5. EXCURSIE – AGHIOS GHEORGHIOS – AGHIOS NIKOLAOS – INSULA SPINALONGA – INSULA KOLOKITHA ( DOVLECELUL) -ORASUL NEAPOLIS ( FABRICA DE ULEI DE MASLINE VASILAKIS) !!

Această prezentare necesită JavaScript.

LA cca 45 de km de HERAKLION  si  la 15 km de  orasul AGHIOS NIKOLAOS se afla oraselul Neapolis . In suburbiile acestui orasel  in  centrul  unor livezi de maslini se afla  DOMENIUL VASILLAKIS  http://www.ellenika.it/en/greek-natural-oil/crete/vassilakis-estate-bottle-0-5-lt.html

Din prezentarea patronului Vassilakis am inteles ca aceasta fabrica a fost infiintata in anul 1865 , de catre  familia Vassilakis , din neecesitatea  obtinerii uleiului de masline  intr-o zona cu enorme livezi de maslini. Fabrica a fost modernizata  cu fonduri europene in anul 2010( dotata cu recipiente mari din inox ) si poate imbutelia o gama larga de ulei de masline ( virgin si extravirgin ) in recipiente de 250 ml , 500 ml,  750 ml.  1,5 l , 3 l , 5 l ..

Ne-a fost prezentata o evolutie a fabricii de la perioada de inceput pana stazi cu fluxurile de productie, presa, imbuteliere , prezentare , desfacere. Foarte  multa curatenie  si un numar redus de salariati care deservesc fabrica ( 25 persoane in total). Vizita a durat cca 45 minute  si la finalul ei am cumparat  mai multe sticle de ulei de masline la preturi rezonabile.

Asa am vazut noi atunci  Domeniul VASSILAKIS -FABRICA DE ULEI DE MASLINE  de langa  oraselul Neapolis !!

 

Vasile Dragomir
Nascut la 23.12.1951. Casatorit cu doi copii majori . Formatie profesionala =Inginer Foraj extractie (masterat in domeniul forajului dirijat din anul 1996) In momentul de fata , lucrez de acasa !!!
http://www.vasiledragomir.ro

Lasă un răspuns

Top