You are here
Home > Moreni > Moreni > CONSILIERII LOCALI AI ORASULUI MORENI IN ANUL 2002 !!!

CONSILIERII LOCALI AI ORASULUI MORENI IN ANUL 2002 !!!

CONSILIERII LOCALITĂŢII MORENI ÎN ANUL 2002Fragment din cartea MORENI 2002 CLIPE IN ISTORIE !!!
Comentarii la postarea pe FB.
egret ca nu am reusit sa citesc aceasta carte.Ce a insemnat in istoria orasului perioada in care se tubau sonde stim toti cei care am lucrat in acest domeniu.Dar mi se pare interesant de aflat ce a insemnat in istoria orasului Moreni perioada in care a-ti lucrat la detubari si ce avantaje a adus orasului aceasta activitate…
Îmi place · Răspunde · 29 mai la 17:27
Vasile Dragomir
Vasile Dragomir Mihaela Toader, Cateva observatii. 1) Cartea „Moreni 2002 Clipe In Istorie” si-a „propus” sa fie o „fotografie” a vietii economice, sociale , culturale,politice a orasului Moreni , asa cum l-am vazut noi in anul 2002.. Sa nu uitam ca prima „fotografie” de acest gen a fost realizata in anul 1929, se chema „Morenii” si a avut ca autori doi studenti la litere , Chivaran Ion si Negoescu Bucur . In toata aceasta perioada nici o „Fotografie ” explicita despre Moreni .Daca am reusit sau nu cu „fotografia” noastra istoria se va pronunta . Deocamdata , au trecut 15 ani de atunci, cand ne gandeam sa reluam tema aceasta gen „Dupa 20 de ani ”
Îmi place · Răspunde · 29 mai la 18:17
Vasile Dragomir
Vasile Dragomir 2) In general , orice activitate economica ce se desfasoara pe raza unei localitati(Detubari, IMUT, Foraj, Automecanica etc) aduce „avantaje” respectivei localitati prin doua modalitati; -Impozitele locale ce se platesc la bugetele primariilor respective , si nr de locuri de munca pe care localitatea le are insumate de la respectivele unitati economice .
Îmi place · Răspunde · 29 mai la 18:22
Vasile Dragomir
Vasile Dragomir 3) Vorbind strict de Detubari , trebuie precizat ca aceasta societate comerciala isi avea sediul social in Localitatea Floresti in Jud Prahova iar la Moreni exista o Sectie , BAZA TUBULARA care avea 65 de salariati si platea la Moreni impozit pe cladiri si pe teren . Era mult , era putin 65 de salariati , in conditiile in care societate mama Detubari avea 430 salariati . Am condus aceasta sectie din 1999-2001 cand am trecut la centru , intr-o situatie complicata ( nu se mai scoteau la licitatie sonde abandonate in vederea detubarii unor coloane, deoarece viitorul beneficiar OMV, dorea sa cumpere PETROM-ul , cu tot cu sondele vechi sa scoata si sa valorifice ei burlanele din acele sonde )
Îmi place · Răspunde · 29 mai la 18:32
Vasile Dragomir
Vasile Dragomir 4) Asa s-a intamplat si cu cele 18 societati de foraj si celelalte prestatoare de servicii , carora nu li s-a mai permis accesul la licitatii , fara o dotare cu instalatii de foraj si utilaje noi ( fara sa ai garantia ca odata achizitiile de utilaje noi facute vei primi de lucru alte sonde ca sa poti mentine productia ,salariatii si sa poti plati achizitiile ). Cam asa a fost dupa parerea mea , evident ca opiniile sunt diferite !!!
Îmi place · Răspunde · 29 mai la 18:38

Vasile Dragomir
Nascut la 23.12.1951. Casatorit cu doi copii majori . Formatie profesionala =Inginer Foraj extractie (masterat in domeniul forajului dirijat din anul 1996) In momentul de fata , lucrez de acasa !!!
http://www.vasiledragomir.ro

Lasă un răspuns

Top