You are here
Home > Moreni > Timp liber > Oamenii generatiei mele > PROF UNIV DR ING NECULAI MACOVEI

PROF UNIV DR ING NECULAI MACOVEI

Din pacate o veste trista primita de mine de la prof dr ing Liviu Dumitrascu  realizator TV  la Televiziunea  Valea Prahovei !.
In urma cu cca 2 saptamani a incetat din viata Prof Univ Dr Ing NECULAI MACOVEI Fost RECTOR AL UPG PLOIESTI  in perioada 1990-1992 , Prof Universitar si autor a multor carti de specialitate in forajul sondelor .
Vesnica recunostinta din partea multor generatii de ingineri petrolisti al caror profesor a fost .
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE !!!

Vasile Dragomir
Nascut la 23.12.1951. Casatorit cu doi copii majori . Formatie profesionala =Inginer Foraj extractie (masterat in domeniul forajului dirijat din anul 1996) In momentul de fata , lucrez de acasa !!!
http://www.vasiledragomir.ro

6 thoughts on “PROF UNIV DR ING NECULAI MACOVEI

  1. Dumnezeu sa-l ierte! A pus caramida cea mai importanta in pregatirea mea ca inginer de foraj. Nu a fost.loc in lumea asta a forajului sa nu ii rostesc nimele .

    1. Din pacate aveti dreptate , de aceea insist ca in acest site sa fac cunoscute profile de „monstri sacri ” ai petrolului romanesc . Generatia noastra a cunoscut acesti oameni dar cei ce vin ???
      Cu sa;utari prietenesti Ing Vasile Dragomir !!!

  2. D-zeu să-i odihnească pe toti dascălii noștrii de la ”Foraj” !! Ce repede trecut-au anii !! Ca ieri eram student, apoi, absolvent de IPG -în anul 1981 si acum, de aproape 8 luni, acasă, pensionar !! Macovei, Beca, Florian, Coroian-Stoicescu, Horhoianu, Roman…Nume cu ReNUME !…Școală si meserie !! …Acum, de când cu privatizarile lui peste prăjit s-a cam ales prafu !! Mare păcat !!

Lasă un răspuns

Top