You are here
Home > Diverse > INVITATIE DE PARTICIPARE LA GALA ANIVERSARA UPG DIN PLOIESTI DEDICATA IMPLINIRII A 75DE ANI DE TRADITIE SI PERFORMANTA IN EDUCATIE SI CERCETARE.

INVITATIE DE PARTICIPARE LA GALA ANIVERSARA UPG DIN PLOIESTI DEDICATA IMPLINIRII A 75DE ANI DE TRADITIE SI PERFORMANTA IN EDUCATIE SI CERCETARE.

INVITATIE GALA ANIVERSARA 75 DE ANI UPG

Astazi 10.oct.2023 am primit  din partea Senatului UPG Ploiesti  Urmatoarea Invitatie care ma onoreaza 

Fwd: Gala Aniversară UPG din Ploiești dedicată împlinirii a 75 de ani de tradiție și performanță în educație și cercetare

Yahoo/Inbox

UPG 75 <upg75@upg-ploiesti.ro>

To:dragovas@yahoo.com

Tue, Oct 10 at 9:57 AM

Stimate Domnule Vasile DRAGOMIR,

Avem deosebita plăcere de a vă invita să ne fiți alături la cel mai important și amplu eveniment al comunității academice din cadrul Universității Petrol – Gaze din Ploiești, Gala Aniversară dedicată împlinirii a 75 de ani de tradiție și performanță în educație și cercetare.
Evenimentul va avea loc în data 30 octombrie 2023, începând cu ora 11.00, la sala ,,Nicolae Bălcescu” a Palatului Parlamentului.

Anul acesta are o semnificație aparte pentru Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești, de aceea, ne dorim să punem în valoare tradiția și excelența, împletite cu multă inovație.

Am fi deosebit de încântați să ne onorați cu prezența la acest eveniment deosebit de important pentru universitatea noastră.

În speranța că invitația noastră va fi onorată, rămânem în așteptarea răspunsului dumneavoastră și vă asigurăm, de expresia distinsei noastre considerații.

 

Cu deosebită stimă,

PREȘEDINTE SENAT UNIVERSITAR                                                    RECTOR,

Conf.univ.dr. Aurelia PĂTRAȘCU                                           Conf.univ.dr.ing.Alin DINIȚĂ

Vă rugăm să ne confirmați participarea dumneavoastră până la data de 12 octombrie 2023 și, de asemenea, să ne trimiteți pe adresa de e-mail menționată, numele complet, seria și numărul cărții dumneavoastră de identitate.

Informații suplimentare

Persoana de contact: Dr. Vlășceanu Andreea

Lasă un răspuns

Top