You are here
Home > De unde vin ? > DE UNDE VIN ? MATURITATEA !!

DE UNDE VIN ? MATURITATEA !!

Această prezentare necesită JavaScript.

vasile-dragomir-cv-engleza-detaliatEtapa unor importante realizari in viata mea ;

– Finalizarea cursurilor  La Facultatea Forajul Sondelor si Exploatarea Zacamintelor de Petrol si Gaze Ploiesti  sectia Subingineri seral.

-Detasarea pe santierul Awbary- Libya  ( contract Rompetrol) unde am lucrat 6 luni fara intrerupere.

-Examene de diferenta si inca  2 ani la UPG ploiesti  unde am finalizat cursurile Facultatii Foraj in specializarea Inginer Foraj Extractie , si in continuare  o diploma de Master in domeniul forajului dirijat ( tot la UPG Ploiesti).

-Promovarea la schela Foraj Moreni  in functie de Conducator Formatie de lucru , Adjunct sef brigada, Sef Brigada  de Foraj,, Sef Serviciu Marketing.

-Cursuri de 2 ani la Open University Bussines School ( Marea Britanie) -Codecs Romania  unde am obtinut  un „Certificate  in Management” si o „Diploma in Management”

-Dupa o scurta perioada in care am activat in functie de Supervizor Foraj in cadrul  OMV Petrom , a urmat functiile de Sef Sectie , Director Tehnic si Director General la Detubari Sonde Sa Floresti( 7 ani) apoi  Director Administrativ  la Dosco Petroservice Romania  ( 3 ani) si in sfarsit  Rig Manager la SC Foraj Sonde Sa Targu Mures.

Mai sus  CV-ul meu Detaliat.

Vasile Dragomir
Nascut la 23.12.1951. Casatorit cu doi copii majori . Formatie profesionala =Inginer Foraj extractie (masterat in domeniul forajului dirijat din anul 1996) In momentul de fata , lucrez de acasa !!!
http://www.vasiledragomir.ro

Lasă un răspuns

Top