You are here
Home > Cărți > Carte „Viata de Petrolist ” !!!

Carte „Viata de Petrolist ” !!!

Scriitorul ALEXANDRU  PETRIA  spunea -Scriitorul e vocea celor fără de voce, care-și regăsesc într-o operă propriile obsesii, vise, neputințe. E intrarea prin reprezentant într-o viață paralelă, încă o existență câștigată, altminteri inaccesibilă precum Himalaya. De aici preferințele extrem de variate pentru un autor sau altul !!!

In aceasta saptamana a aparut la Editura  Multimedia SRL Drobeta Tr Severin  cartea „VIATA  DE  PETROLIST”

Aparitia unei carti astazi  impune alte reguli  decat  cele care guvernau  editarea cartilor  in urma cu 15-20 de ani . Atunci  cu textul  gata  gaseai o editura  care realiza corectura , apoi tipografia  stabilea  o limita de pret ( in functie de exemplarele  tiparite )  si in maxim 1 luna cartea era gata tiparita  si buna pentru evenimentul de lansare .

Acum la editarea unei carti  online  trebuie parcurse  alte etape si anume :

– „Culegerea”  textului  pentru formatul  in care se realizeaza  editarea ( de obicei Word )

– Inserarea fotografiilor in text ,

– Corectarea   textului  ce se va edita ,

-Editarea propriuzisa a cartii  pentru format Kindle si Epub  ( carte electronica ),

– Editarea propriuzisa a cartii  pentru format  Word  sau PDF ( pentru carte ce se poate tiparii)

-Acceptarea  de catre  librariile specializate  pe plan mondial  ( Amazon , Createspace- pentru carte tiparita), sau  (Lulu, Smashwords , SetThings  – pentru carte electronica  Kindle sau Epub) a formatului cartii  si stabilirea  pretului de vanzare al cartii ( din acest pret editurii ii revin 70% iar autorului  30% din care se platesc impozitele ) .

-Asadar  dupa editarea cartii de catre Multimedia  SRL  , autorul daca doreste  un exemplar tiparit ( sau mai multe) se poate adresa   unei companii care a preluat textul cartii pentru tiparit ( Amazon , Createspace)  si plateste nr de exemplare  dorit  si dupa cca  30 zile primeste coletul cu cartile comandate .

– In acest fel  am raspuns cred si multor prieteni  care mi-au solicitat  aceasta carte  , la acest moment nu am nici un exemplar, o sa comand si eu cateva de aici:

www.telework.ro/ro/ebook-author/vasile-dragomir

www.smashwords.com/profile/view/VasileDragomir

www.tsw.createspace.com/title/7851566

 

Pentru mine, finalul de an 2017 ramane cu bucuria  unei noi aparitii editoriale  marca  Vasile Dragomir !

 

 

 

Vasile Dragomir
Nascut la 23.12.1951. Casatorit cu doi copii majori . Formatie profesionala =Inginer Foraj extractie (masterat in domeniul forajului dirijat din anul 1996) In momentul de fata , lucrez de acasa !!!
http://www.vasiledragomir.ro

Lasă un răspuns

Top