You are here
Home > Moreni > Moreni > Situatia forajelor efectuate in zona Moreni de catre Schela Foraj Moreni in perioada 1960-1995 !!!

Situatia forajelor efectuate in zona Moreni de catre Schela Foraj Moreni in perioada 1960-1995 !!!

Moreni - Un secol de petrol: 1900 - 2000

DACA DORIM SA NE REAMINTIM  !!!

Pentru cei ce au trait acele vremuri , uite pe unde se sapau sonde atunci in ZONA MORENI ;Moreni , Dealu Batran , Filipesti , Piscuri , Pleasa, Gura Ocnitei , Colibasi , Ocnita-Resca,Bucsani !!!

Daca aveti curiozitatea , adunati  numarul metrilor forati  din toate aceste structuri  si ve-ti intelege de ce Schela de Foraj Moreni era o „forta” in acele vremuri !!!

Vasile Dragomir
Nascut la 23.12.1951. Casatorit cu doi copii majori . Formatie profesionala =Inginer Foraj extractie (masterat in domeniul forajului dirijat din anul 1996) In momentul de fata , lucrez de acasa !!!
http://www.vasiledragomir.ro

2 thoughts on “Situatia forajelor efectuate in zona Moreni de catre Schela Foraj Moreni in perioada 1960-1995 !!!

  1. Inadvertent s-a omis țuicani-moreni.Încerc de mai mult timp să regăsesc postat promoția 1971 a liceului teoretic Moreni,dar fără succes.Sunt convins că în arhiva foto există o filă imagistică si cu acesti elevi,care la vremea respectivă,dar si după au constituit o onoare pentru „micul”europolis european numit Moreni si,sunt fericit că am avut onoarea să copilăresc,să am privilegiul de a fi instruit de profesori de elită,cărora le voi păstra o deosebită recunostință.Moreniul reprezintă pentru cei care au trăit acele vremuri o emoție specială.

    1. In cartea „Moreni Un Secol De Petrol 1900-2000” la sfarsitul fiecarui capitol se prezinta o bibliografie consistenta . Referitor la „Situatia forajelor efectuate de Schela Foraj Moreni sa stiti ca am consultat arhiva Schelei care atunci mai exista si am prezentat acele date . Despre promotia 1971 a Liceului teoretic Moreni cu regret dar nu va pot ajuta . Eu am terminat in 1977 la acelasi liceu dar de cca 12 ani nu mai locuiesc acolo sa ma pot documenta pentru dvs . Salutari , ing Vasile Dragomir

Lasă un răspuns

Top