You are here
Home > Diverse > ‘COLT DE RAI ‘, AMFITEATRUL TRANSILVANIA -MOECIU DE SUS JUD BRASOV

‘COLT DE RAI ‘, AMFITEATRUL TRANSILVANIA -MOECIU DE SUS JUD BRASOV

 

 

In ziua de 25 iulie 2022 , impreuna cu  Emilia , Dragos  , Eliza si Vladimir  am hotarat  sa facem o iesire in natura  la Complexul  ‘Amfiteatrul Transilvania  ‘ din Moeciu de sus  jud Brasov .( ei au amai fost acolo si ne-au recomandat cu caldura acest loc de agrement ).

Acolo se ajunge  relativ usor , de la Castelul Bran  se merge  pe soseaua  Bran -Targoviste  cca  2 km , apoi  din Moeciu de jos   drumul  face stanga  spre Moeciu de sus , de unde merge  alti cca 3 km  pe o sosea asfaltata  , dupa care urmeaza un drum de macadam  care urca pana la  locatie  cca 6 km . .

Dim prezentarea  facuta pe site-ul de prezentare  aflam;

Situat pe 100 ha  de colina in Muntii Bucegi , acest restaurant rustic , cu camere in cladirile unei ferme  din sec 19  se afla la  11 km  de Muzeul Satului din Bran  si de Castelul Bran  din sec 14 . Se afla la 7 km  de DN 73

Nr de telefon  0755000999

Vopseaua folosita  pentru interiorul  unitatilor de cazare  este realizata manual  din plante si fructe .In plus camerele au tavan cu grinzi  si mobilier functional   fabricat din lemn si alte materiale naturale .

Amfiteatrul Transilvania  asigura preparate proaspete  pregatite in mare parte  cu ingrediente  care provin  de la fermele si  gradinile din cadrul proprietatii .

Am gasit in meniul  restaurantului  , tocanita  de ciuperci   cu mamaliguta ( care au fost servite calde ) !

Uite si cateva fotografii realizate  de Dragos cu aceasta ocazie;

De pe pagina de YouTube a lui Octavian Serban am luat acest filmulet de prezentare care mie mi-a placut foarte mult ;

Lasă un răspuns

Top