You are here
Home > Diverse > Amintiri din perioada anilor 2000-2003 cand eram „persoana activa” la Moreni !!!

Amintiri din perioada anilor 2000-2003 cand eram „persoana activa” la Moreni !!!

     09.08.2000 , In prezenta d-lui ADRIAN NASTASE  , atunci Presedinte  PDSR  a fost inaugurat COMPLEXUL  HALE-PIATA  din MORENI  -DAMBOVITA . Cine isi mai aminteste acum  ??


    Anul 2000, Inaugurarea Clopotnitei de la Biserica din Moreni , Confectionata la BAZA TUBULARA MORENI ( coordonator de lucrare maistrul DAN GHERMAN )!!!

    In cartea Moreni 2002 Clipe in Istorie ,aparuta in anul  2003 la Editura Karmat Pres  Ploiesti  , la pagina 145 se scrie  „In prima parte a anului 2000, s-a daramat vechea clopotnita  construita in anul 1864  si pe baza unui proiect  aprobat in Consiliul Local Moreni , s-a trecut  la realizarea noii clopotnite .

       Spre deosebire de cea veche  construita din caramida si lemn , actuala clopotnita  se afla pe un suport metalic  la baza caruia sta scris ” Aceasta lucrare a fost executata  in lunile iulia -august  de catre inginer Vasile Dragomir  si colectivul BAZEI TUBULARE MORENI „
Pe terenul  acestei foste unitati ( BazaTubulara Moreni ) s-a construit  si dat in folosinta MAGAZINUL KAUFLAND  MORENI  ,Cine isi mai aminteste acum ???

   Aceste fotografii  fac parte din arhiva personala  si sunt  inserate in volumul „Oamenii Generatiei Mele ” carte aparuta in anul 2018  la editura Multimedia  SRL Drobeta Tr Severin !!

Lasă un răspuns

Top