You are here
Home > Vacante/Calatorii > VACANTA CRETA 2015-4.2 ZIUA 4. PE VASUL DE CROAZIERA SEA JETS SPRE SANTORINI !!!

VACANTA CRETA 2015-4.2 ZIUA 4. PE VASUL DE CROAZIERA SEA JETS SPRE SANTORINI !!!

Această prezentare necesită JavaScript.

  In ziua de 14.08.2015 la ora 7 dimineasta, ne-am imbarcat in autocarul in care ne astepta ghidul nostru turistic si ne-am deplasat la Portul din Heraklion ( capitala insulei Creta ) pentru a ne imbarca pe unul din multele vase de croaziera existente in acea dimineata in port pregatite de cursa spre Santorini sau spre alte insule grecesti
     La imbarcare doi fotografi au facut poze fiecarui pasager , iar dupa cca 40 min fotografiile erau gata si se puteau cumpara de la ministudiourile de pe axul central dintre saloanele navei ( intr-un salon al navei intrau cca 100 pasageri , existau 4 nivele cu cate doua saloane /nivel ) Nu stiu cati membrii avea echipajul lor .
      In timpul calatoriei de cca 2 ore se putea servi pe nava ; cafea, sandviciuri de toate felurile, fara bauturi alcoolice. Deasemenea era interzis accesul pe puntea exterioara a vasului.
     Vremea a fost frumoasa si calatoria a decurs fara nici o problema ( de obicei mai sunt si furtuni cu valuri mari .
     Asa am vazut noi , atunci aceasta calatorie de la Heraklion la Santorini

 

Vasile Dragomir
Nascut la 23.12.1951. Casatorit cu doi copii majori . Formatie profesionala =Inginer Foraj extractie (masterat in domeniul forajului dirijat din anul 1996) In momentul de fata , lucrez de acasa !!!
http://www.vasiledragomir.ro

Lasă un răspuns

Top