You are here
Home > Moreni > Timp liber > Oamenii generatiei mele > OAMENII GENERATIEI MELE -CAP 17 , ARC PESTE TIMP , CU RESPECT SI PRETUIRE DESPRE FRATII PANTEA DIN SATUL IZVORU , ING ION PANTEA SI ING ADRIAN PANTEA !!!

OAMENII GENERATIEI MELE -CAP 17 , ARC PESTE TIMP , CU RESPECT SI PRETUIRE DESPRE FRATII PANTEA DIN SATUL IZVORU , ING ION PANTEA SI ING ADRIAN PANTEA !!!

Astazi 28.12.2019 isi aniverseaza  ziua de nastere , Cu prietenie si deosebita pretuire  LA MULTI ANI  ADRIAN PANTEA !!!

„Un lungean”  de  pe aceeasi „Vale a directorilor „- Vasile Dragomir !!

                                                      FRATII , ING ION PANTEA SI  ING ADRIAN PANTEA

VALEA LUNGA – comuna mea natala  supranumita VALEA CU DIRECTORI  , „a fost si va fi ” acea  vale  a generatiilor trecute , prezente si viitoare , care  au transformat  numele comunei in  RENUME  !!

           Cand am inceput  noul proiect literar  „OAMENII GENERATIEI MELE ” nu ma gandeam ca ma voi „intalni”   cu atati colegi si prieteni  si voi lectura  atatea  „povesti de viata”. In urma cu multi ani  cand regretatul  AMZA PELEA  si-a lansat o carte  a scris „DEDIC ACEASTA CARTE TUTUROR OLTENILOR CARE FURA IMPRASTIATI IN TOATE COLTURILE LUMII”  . Tot asa  „oamenii” care au provenit din Valea Lunga  s-au stabilit in toate colturile lumii ( ex  Fizician  SORIN LAZARESCU  PROVENIT DIN SATUL IZVORUL  AL COMUNEI VALEA LUNGA , ESTE STABILIT IN CANADA )

             Ce sa spui despre  fratii Ion si Adrian Pantea?  Ca  provin ditr-o familie  tipic  romaneasca  in care  CULTUL MUNCII  era  „RELIGIE”,ca numai tatal muncea  sa aduca bani in casa  iar mama se ocupa de cresterea si educatia copiilor ,  ca au tras din greu , au invatat   si s-au ridicat   prin propriile puteri , devenind  la randul lor oameni respectati in colectivele  de oameni pe care le-au coordonat  sau inca le mai coordoneaza .

          Si eu si ei am  invatat in primii  8 ani de scoala la Valea Lunga Gorgota  avand  cam aceeasi „dascali”, apoi drumurile noastre in viata s-au despartit .

        Mai tarziu  , dupa anii 2000 o perioada de cativa ani am avut o colaborare foarte  buna cand indeplineam  functia  de Director  la Detubari  Floresti  cu Ing ADRIAN  PANTEA  in functia   de Director General  al firmei   BAT BASCOV  , sau  reparatii utilaj petrolier  de la MECANPETROL GAIESTI .

      Daca aveti timp si dispozitie cititi aceste note biografice  scrise cu har , chiar de DOMNIILE LOR  ING  ION PANTEA SI ING ADRIAN PANTEA  !!!

Ing Vasile Dragomir Catina -Prahova 

        ION -FOSTUL DIRECTOR                                                                DESPRE „RADACINI”

     Faptul ca suntem frati si ca pana la terminarea facultatii am avut un drum aproape asemanator in viata, ne-a determinat sa intocmim o biografie comuna in care sa vorbim cu respect si despre familia noastra in care am fost educati si am copilarit.

      Ne-am nascut in comuna Valea Lunga, sat Izvorul, judetul Dambovita. Casa noastra se afla la aproximativ 1 km de comuna Varfurile, pe partea dreapta a directiei de mers spre Pucioasa, in vecinatatea casei fostilor invatatori Pantea.

     Parintii nostri  Gogu Pantea si Elena Pantea, care din pacate nu se mai afla printre noi, au fost niste oameni foarte respectati in comuna si au muncit din greu pentru cresterea, educarea si intretinerea in scoli a celor sase copii pe care Dumnezeu i-a daruit. Pentru efortul deosebit depus in formarea noastra ca oameni in viata, ii vom pastra vesnic in amintire.

                              ADRIAN -ACTUALUL DIRECTOR

 

 

    Tatal nostru Gogu Pantea s-a nascut in comuna Valea Lunga in anul 1913. Parintii sai Gheorghe si Maria Pantea aveau casa nu departe de noi in directia Varfuri. Dupa casatoria cu mama noastra din ianuarie1943, au locuit o perioada la Brasov, dar razboiul si bombardamentele din anul 1944 i-a obligat sa se mute in Valea Lunga unde s-au stabilit definitiv.

     A lucrat mai intai ca muncitor la Brasov, apoi ca sondor si maistru sondor in diverse schele de foraj din Moreni, Medias, Ploiesti si Liliesti.

       Era foarte apreciat si respectat la locul de munca. A fost un bun exemplu pentru noi si a muncit din greu pentru a intretine in scoli diverse cei sase copii. Pe cei mai mici, adica pe subsemnatii, ne-a intretinut pe toata perioada facultatii din pensie. S-a stins din viata la varsta de 83 de ani

                                                       PARINTII  NOSTRI GOGU SI IOANA  PANTEA 

     Mama noastra Ioana Elena Pantea s-a nascut in comuna Izvoarele din judetul Dambovita in anul 1919 si a fost infiata de familia Anghel  (Angelescu), din Valea Lunga. Aici l-a cunoscut pe tatal nostru cu care s-a casatorit in anul 1943. A depus mari eforturi pentru cresterea si educarea noastra. Desi a terminat numai patru clase primare, citea foarte mult. Imprumuta carti de la diversi vecini pe care ii placea foarte mult sa ni le povesteasca. Aceasta pasiune am mostenit-o si noi copiii. Era foarte chibzuita. Ii placea sa facem temele impreuna si sa ni le verifice. Am invatat numai lucruri bune de la dansa. Stia sa faca inmultiri si impartiri de orice ordin, pe care nu le-a uitat niciodata.  Din pacate s-a stins din viata la varsta de 76 de ani.

     Virginia (Jeni) Drogoreanu, sora noastra mai mare s-a nascut in anul 1943 la Brasov. A venit cu familia in anul 1944 in Valea Lunga din cauza temerilor de razboi. A invatat foarte bine si a absolvit liceul teoretic din Pucioasa. In anul 1961 a dat examen la facultatea de chimie din Timisoara. Din pacate, dosarul i-a fost respins pe motiv ca tatal nostru a avut un frate, Ionel Pantea, de profesie croitor, care ar fi fost legionar. A lucrat cativa ani ca invatator suplinitor la scoala elementara din satul Stubeie si ca profesor suplinitor la scoala generala din Valea Lunga Cricov. S-a casatorit cu inginerul Sabin Drogoreanu, fiul familiei Traian Drogoreanu din Valea Lunga. Soarta a fost nemiloasa cu ea, Sabin fiind rapus de un cancer la varsta de numai 32 de ani. A ramas cu un baietel de trei luni pe care a fost nevoita sa-l creasca singura. A lucrat in continuare, pana la iesirea la pensie, ca functionar contabil la Intreprinderea mecanica Mija si Automecanica Moreni. S-a dedicat cresterii si educarii fiului ei Valentin Drogoreanu cu care a fost foarte exigenta si care a fost unul dintre elevii de exceptie al liceului teoretic din Moreni. Valentin a terminat facultatea de electrotehnica din Bucuresti cu note exceptionale si a lucrat o perioada scurta ca asistent in aceasta facultate. Si-a luat doua doctorate, unul in Romania, altul in Italia. Locuieste cu familia in orasul Moncalieri de langa Torino- Italia, unde si-a cumparat si o casa.

     Soarta a fost din nou nemiloasa cu sora noastra, ea trecand in nefiinta la varsta de 69 de ani.

      Gigi Pantea, fratele nostru mai mare, s-a nascut in anul 1945 in Valea Lunga. A absolvit scoala generala din comuna natala, apoi scoala profesionala de mecanici auto din Campina. Dupa absolvire s-a angajat ca mecanic auto la ITAU Ploiesti. A urmat cursurile serale ale liceului teoretic, apoi scoala tehnica in domeniul mecanic la Targoviste. S-a casatorit cu Viorica Pantea fost educator in comuna Iedera acum pensionara. A absolvit deasemenea cursurile scolii de maistri mecanici din Bucuresti.  Pana la iesirea la pensie a lucrat ca maistru principal la intreprinderea Automecanica Moreni. Din pacate s-a stins din viata foarte devreme, la varsta de numai 62 de ani.

      Lidia Nastase, sora noastra mijlocie, s-a nascut in anul 1948 in Valea Lunga. A absolvit scoala generala din comuna natala, apoi a lucrat la Fabrica de Confectii Moreni si la Automecanica Moreni. Este casatorita cu Romi Nastase, fost maistru principal la Automecanica Moreni. Acum sunt pensionari. Au o fiica Daniela Nastase care lucreaza in Italia si un nepot  Emanuel  Codreanu de profesie inginer. Lidia, a fost intr-un fel preferata de parintii nostri, sa ramana pe langa casa parinteasca si sa aiba grija de ei la batranete. Locuieste intr-o casa vecina cu casa parinteasca. Este o deosebita gospodina.

     Mihaiela Stavrescu,  sora noastra mai mica, s-a nascut in anul 1950 in Valea Lunga. A absolvit scoala generala din comuna natala, apoi liceul teoretic din Pucioasa.A lucrat ca functionar in domeniul comercial la diverse firme. Soarta a fost nemiloasa cu ea, sotul ei Adrian Stavrescu a decedand la varsta de 30 de ani. Ramasa vaduva cu doua fiice de 1 an, respectiv 3 ani a muncit din greu pentru cresterea si intretinerea lor. Acum este pensionara si locuieste in Ploiesti. Cele doua fiice Andreea si Luciana sunt inginere, au familii si lucreaza in Ploiesti. De la fiecare Mihaiela are cate

                                                            Casa parinteasca din Valea Lunga

                                                                                   ING. ION PANTEA

        M-am nascut la 25 mai 1953 in comuna Valea Lunga, sat Izvoru, fiind cel de-al cincilea copil (penultimul) din familie.

         Scoala elementara de patru ani am facut-o in perioada 1960-1964 in satul natal avand ca invatator pe Domnul  Nicolae  Alexandrescu. Mi-l amintesc, ca la acea vreme, era un tanar ambitios, foarte exigent si un bun pedagog. Dovada este chiar faptul ca din 15 elevi cati eram in clasa, 5 au absolvit mai tarziu cursurile unor facultati. Nu am cunostiinta de alte promotii care sa fi obtinut acest procentaj. Din cauza numarului redus de invatatori, o scurta perioada de timp am invatat in aceeasi sala de clasa copiii din doua clase diferite: I+III, respectiv II+IV. Ora de curs era impartita in doua parti egale, invatatorul avand la dispozitie cate o jumatate de ora pentru fiecare clasa.

      Ca amintire din scoala elementara atasez copia unei fotografii in care sunt cuprinsi elevi din cele doua clase cu care Domnul Invatator  Alexandrescu (in mijloc), lucra in paralel. Se poate vedea in partea de sus a pozei si Doamna Invatator Maria Pantea.

     Scoala gimnaziala (clasele V-VIII) am facut-o in perioada 1964-1967, la scoala generala din Gorgota. Aici am avut ca profesor la matematica si diriginte, pe Domnul Constantin Giuvelea,  un om deosebit de educat, de la care noi elevii am invatat numai lucruri bune. Luptase pe front in al doilea razboi mondial. Mi-au ramas in memorie cateva povete sau expresii celebre ale dansului. In special in atentia celor slabi la invatatura, ne spunea ca la scoala elevii sunt ca intr-o caruta, unii mai in fata, altii mai in spate, sau chiar pe ,,codirla carutii”. Pentru acestia exista permanent riscul sa cada din caruta si sa ramana repetenti. Cand cineva il supara sau il deranja in timp ce scria la tabla, se intorcea rapid, il depista si ii spunea rastit: ,,x-ulescule vezi ca sar cu calul pe tine si e si nepotcovit”. Am absolvit scoala generala numai cu medii de 10 si doar un singur 9. Eram intr-o competitie permanenta pentru obtinerea premiului  I, cu colega mea de la acea vreme, Veluta Gogioiu. Ea a terminat facultatea de litere si filologie si a lucrat ca profesor de limba romana in Galati. Am ramas prieteni pentru totdeauna si ne intalnim, e drept destul de rar, dar cu mare placere. Dupa terminarea scolii generale am dat examen si am reusit la liceul industrial de chimie din Ploiesti. In acea vreme liceele industriale erau foarte cautate pentru cei care doreau sa studieze in facultati tehnice.

       In amintirea celor spuse mai sus, atasez copia unei fotografii cu colegii mei din clasa a VII-a. Pe randul de sus, in mijloc, se poate vedea Domnul Profesor Constantin Giuvelea.

 

 

      In perioada  1967-1973, am urmat cursurile liceului industrial de chimie, sectia utilaj chimic si de rafinarii. A fost o perioada foarte frumoasa in care am invatat ca viata este o competitie in care trebuie sa lupti fara incetare. Am avut bursa pe toata perioada celor 5 ani si am locuit in caminul liceului. Aici aveam pedagog de camin care se ocupa de educatia noastra in afara orelor de scoala si care nu uita sa ne scoata in fiecare dimineata la gimnastica de inviorare. Aceasta se facea pe platoul  special amenajat al liceului. La terminarea liceului in anul 1973, am dat examen si am reusit la Facultatea de Petrol si Gaze sectia ingineri. Atasez mai jos copia unei fotografii cu colegii mei, la absolvirea liceului in anul 1973.

        Incerc sa-mi aduc aminte si despre copilaria noastra. Numai cine a trait la tara poate intelege ce frumoasa este copilaria si adolescenta acolo. Mi-a fost foarte greu sa ma despart de prieteni si de familie, dar am inteles ca viata trebuie sa-si urmeze cursul. Nu pot uita jocurile copilariei ca turca, purceaua, pitita, leapsa pe rapa, arcul, aruncarea cu giugeaua. Jocurile de fotbal erau interminabile. La unele din ele, care se desfasurau duminica pe islazul din comuna, veneau sa ne vada si sa ne incurajeze si parintii nostri. Erau tare mandri sa ne vada. Echipa din Valea Lunga Gorgota era printre cele mai bune din zona. Erau multi fotbalisti talentati.

     Dau aici cateva nume si ca aducere aminte, deoarece unii dintre ei nu mai sunt printre noi: Viorel, Ion si Gigi (Gidore) Pantea, Sica Anca, Gigi Pantea (fratele nostru), Titi Musescu, Livica si Lulu Pantea, Titel si Sandel Lazarescu, Puiu, Lixandru si Costel Pantea, Nicu, Georgica si Pita Duru, Costel Ciuciuc, Ionel Pantea, Romi  Dragomir (Ursu), Adrian Pantea, Ion Pantea (mort la revolutia din decembrie 1989), Gigi  Marasescu s.a.

      Ajunsesem sa jucam fotbal chiar si pe o valcea pe inserat la lumina lumanarii. In curtea casei noastre se juca miuta. Aveam mari probleme cu spartul geamurilor de la casa noastra sau de la casa bunicului Angelescu. Mingea parca era turbata, se ducea direct in geam si-l spargea. Mama noastra era tare suparata de acest lucru.

      Mentorul nostru,  era Lulu Pantea, care mai tarziu a ajuns profesor de matematica. La el in curte, sau pe prispa casei, se desfasurau multe competitii de tenis de masa sau de sah. Acestea tineau pana noaptea tarziu. Eram ambitiosi si luptatori adevarati. Pe langa Lulu aici participau Minton, Adrian, Gidore, s.a. Daca mai amintesc ,,stransorile” din noaptea umblarii cu colindul, mersul pe jos la balciul de la Pucioasa, scaldatul in raul Ialomita, ceremoniile de la coptul porumbului si al dovlecilor , sterpelitul de cirese, cred ca sunt in asentimentul multora care au trait la tara. Sa mai vorbesc despre participarea la horile tinute la caminul cultural, sau, de discotecile de la Gorgota, Stubee, Cricov sau Ogrea (ale caror promotori am fost si eu impreuna cu fratele meu Adrian, cred ca este deja prea mult. Poate ca despre toate astea si despre multe altele, voi reusi sa scriu o carte.

     In perioada 1973-1974, am facut stagiul militar de 9 luni ca TR-ist la o unitate militara de infanterie din comuna Negoiesti de langa Ploiesti.

      In anii 1974-1979, am urmat cursurile Facultatii de Petrol si Gaze sectia utilaj de schela curs de zi ingineri. Am fost bursier pe toata durata studiului, fapt ce i-a despovarat de griji pe parintii mei, tata fiind pensionar, iar mama casnica. Media buna din timpul facultatii si de la examenul de stat, mi-a permis sa termin facultatea in primii 5 si sa aleg Intreprinderea Neptun din Campina, unde am lucrat timp de 36 de ani (1979-2018).  In anul 1979, inainte de sustinerea examenului de stat, m-am casatorit.

                 CUNUNIA  CIVILA  DIN 1979  ,VIORICA SI ION PANTEA  – PRIMARIA VALEA LUNGA 

     Sotia mea Pantea Viorica, este deasemenea absolventa a Facultatii de Petrol si Gaze, sectia tehnologia prelucrarii titeiului. In Campina, am avut onoarea sa-l cunosc mai bine, pe Ioan Pantea, unchiul meu de-al doilea, fiul lui Nicolae Pantea din Valea Lunga, inginer la Institutul de Petrol din Campina. A fost un om de mare valoare, foarte respectat de petrolisti. Din informatiile mele, el si fratele lui Jan Pantea, au fost printre primii ingineri din Valea Lunga. Jan Pantea a ocupat functii foarte inalte in ministerul petrolului de la acea vreme.

         Intreprinderea Neptun SA din Campina,  unde am lucrat, a fost si este si in prezent principalul producator de transmisii mecanice din Romania. Odata cu trecerea la economia de piata, dupa decembrie 1989, ea a suferit numeroase restructurari de personal, ajungand de la un numar de 3500 de oameni in 1989, la aproximativ 300 de oameni in prezent. Cu toate acestea este printre putinele firme romanesti care s-a adaptat la economia de piata, reusind in ultimii 10 ani sa faca investitii semnificative.

     Pot spune, fara a fi acuzat de lipsa de modestie, ca in evolutia pozitiva a acestei firme am fost si eu direct implicat. In toata aceasta perioada de timp, cu exceptia primilor doi ani de stagiatura, am condus diverse colective de oameni ocupand numai functii de conducere ca: sef atelier prototipuri, sef atelier mecanic, sef productia si pregatirea fabricatiei, adjunct sef sectie, sef sectie, manager departamant vanzari.

    Timp de 2 ani, in paralel cu activitatea din Neptun, am predat in anii scolari 1981 si 1982 disciplina tehnologia prelucrarii prin aschiere la liceele nr. 1 si nr. 2 din Campina.

    Deasemenea am fost principalul organizator si prezentator al SC Neptun SA, in perioada 2003-2014, la targul international de bunuri de consum TIB Bucuresti. De la una dintre editiile targului atasez copia unei fotografiiIn prezent locuiesc in Campina, iar din toamna anului 2017 sunt pensionar. Am in continuare colaborari cu firma Neptun.

     Fiiica noastra Alina Netoiu, nascuta in anul 1980, a absolvit cursurile Academiei de Studii Economice Bucuresti sectia contabilitate. Este casatorita cu Cristian Netoiu. Locuiesc in Bucuresti in cartierul Pipera si detin mai multe firme. Avem doi nepotei, Radu Netoiu de 10 ani si Maria Netoiu de 8 ani.

                                                                        Alina, Cristian, Maria si Radu

                                                               CU  SOTIA  MEA VIORICA PANTEA 

FOTO  CU CEI DRAGI –  2018 ” TANAR  PENSIONAR „

Inginer Ion Pantea    Campina     23.07.2018

 

 

                                        ING ADRIAN PANTEA- DIRECTORUL GENERAL AL BAT BASCOV 

 

        Sunt nascut la 28.12.1956 in orasul Moreni, fiind mezinul familiei. Scoala Elementara am facut-o in satul natal, Izvorul, in perioada 1963-1967, avand-o ca invatatoare pe Maria Pantea. Retin ca era foarte bine pregatita profesional, exigenta, dar sufletista, facandu-ma sa o apreciez si sa o respect la adevarata ei valoare, toata viata. Desi eram aproape vecini, nu ezita sa-mi dea note mai mici, cand nu eram la cerintele ei. Pentru mine a ramas un model.

       Scoala Gimnaziala am urmat-o in perioada 1967-1971  la scoala din Gorgota. Sincer vorbind in acea perioada erau profesori  suplinitori chiar si la materiile importante, care nu-si prea dadeau interesul, iar o parte din cei titulari erau navetisti, la fel de dezinteresati,in ceea ce privea pregatirea noastra scolara. Totusi au fost si profesori de care imi reamintesc cu mare placere, cum ar fi profesoara de limba romana, Maria Manolescu care desi era aproape de pensie, era foarte dedicata profesiei. De asemenea, profesoara de matematica, Florica Branzea( casatorita Popescu), stagiara fiind a venit cu un suflu nou in pregatirea noastra. Mentionez ca mi-a fost si diriginta in clasele a VI a, a VII a si a VIII a.

    Ca elev nu eram tocilar si nici prea cuminte. Ca drept dovada nu am avut niciodata nota 10 la purtare. Inca de-atunci aveam o personalitate puternica, greu de controlat. Totusi, la invatatura, am fost mereu al doilea din clasa, terminand clasele V-VIII cu o medie generala de peste 9. Fiind multi copii la parinti , satul de greutati, dupa terminarea clasei  a VIII a i-am spus mamei mele ca vreau sa merg la Scoala Profesionala.

       Imi  amintesc ca mama mea, mi-a spus sa dau unde doresc. La cateva zile a venit acasa tatal meu si in urma discutiilor pe care le-au avut intre ei, m-a intrebat :

« Ce ma tu esti mai prost ca Ion ? El e la liceul industrial si tu dai la profesionala ? » Pentru mine a fost suficient. M-am inscris la examen la Liceul Industrial de Petrol din Targoviste care se infiintase in acea vara. Nu imi este rusine sa spun ca din cauza concurentei foarte mari, am intrat printre ultimii. Intrand la liceu in primele saptamani de scoala, mi-am dat seama cu adevarat ca exista o diferenta imensa intre pregatirea elevilor de la sate comparativ cu cea a elevilor de la oras. Stand la camin, am devenit foarte ordonat si silitor, reusind in primul trimestru sa fiu in primii zece din treizeci si sase, obtinand o bursa de merit, pe care nu am pierdut-o pana la terminarea liceului, un lucru foarte important, tinand cont ca fratele meu, Ion era si el elev si ulterior student la Institutul de Petrol si Gaze Ploiesti, la Facultatea de Utilaj Tehnologic.

Dupa terminarea liceului, am dat examen la aceeasi facultate ca si fratele meu, unde am intrat fara probleme. Am efectuat stagiul militar in termen redus (1976-1977). Cursurile facultatii au durat cinci ani(1977-1982). La terminarea facultatii am fost repartizat la Schela de Foraj Bascov, ca inginer mecanic, la sectia Mecano- Energetica. Absolvind un liceu cu profil de petrol unde faceam practica si chiar ne angajam pe timpul vacantelor  de vara( sonde de foraj si extractie), mi-a fost foarte usor sa ma integrez ca inginer. Dupa numai patru ani am fost numit ca Sef Birou Mecanic.

Datorita rezultatelor foarte bune am fost transferat la Trustul de Foraj si Extractie Pitesti, numit Inginer Mecanic Sef peste toata activitatea mecanica a schelelor de foraj     ( Bascov si Valcea), precum si a schelelor de extractie ( Pitesti, Gaesti, Ciuresti si Dragasani).

In anul 1991 m-am transferat la BAT Bascov SA, o societate avand ca obiect de activitate – transporturi, ateliere de reparatii, baza tubulara, in calitate de Director Tehnic. Functia de Director Tehnic am detinut-o pana in aprilie 2000, cand odata cu privatizarea societatii, pe langa calitatea de actionar important am devenit Director General, functie pe care o detin si in prezent. De asemenea, sunt actionar si administrator si la o alta societate, Mecanpetrol  Gaesti.

Din anul 1982 locuiesc in Pitesti. In anul 1983 m-am casatorit cu Nicoleta (nascuta Tataru), avand si ea parintii din comuna Valea Lunga

                              CUNUNIA  CIVILA -PITESTI 1983  NICOLETA SI ADRIAN PANTEA 

.

Impreuna avem doi copii : Adina, nascuta in 1985 si Andrei Alexandru nascut in 1989. Din partea fetei avem doi nepoti , Robert Andrei, de sase ani si Radu Alexandru, de doi ani.

                                                             CU COPIII ADINA  SI ANDREI  PANTEA 

                                                                LA BOTEZUL NEPOTULUI ROBERT

                                  FAMILIA  PANTEA -NICOLETA  SI ADRIAN  CU COPII  ADINA SI ANDREI 

 

                                                   INTRE FRATI  -ADRIAN , SORA LIDIA , FRATELE ION 

Facand un bilant al tuturor realizarilor mele de pana-acum, fara sa uit de unde am plecat, ma consider un om implinit din toate punctele de vedere : familial, profesional si financiar.

ING ADRIAN PANTEA   August 2018 Pitesti

Vasile Dragomir
Nascut la 23.12.1951. Casatorit cu doi copii majori . Formatie profesionala =Inginer Foraj extractie (masterat in domeniul forajului dirijat din anul 1996) In momentul de fata , lucrez de acasa !!!
http://www.vasiledragomir.ro

One thought on “OAMENII GENERATIEI MELE -CAP 17 , ARC PESTE TIMP , CU RESPECT SI PRETUIRE DESPRE FRATII PANTEA DIN SATUL IZVORU , ING ION PANTEA SI ING ADRIAN PANTEA !!!

Lasă un răspuns

Top