You are here
Home > Părerea mea > ARE DREPTATE SPIREA TEODOR ?

ARE DREPTATE SPIREA TEODOR ?

                                                                            SPIREA   TEODOR                                                                          

Bună ziua.  Vă urmăresc de ceva timp blogul personal și vă apreciez foarte mult munca depusă pentru prezentarea istoriei și a personalităților din Moreni și nu numai.

Pentru mine și cred că pentru noile generații, aceste informații sunt de bun augur pentru cunoașterea identității locale, înțelegerea și aprecierea adevăratelor valori, într-o societate din ce în ce mai zbucuimată. Adesea fac referire la un citat al istoricului Nicolae Iorga: „Un popor care nu își cunoaște istorie, este precum un copil care nu își cunoaște părinții”.

Aș putea spune că acest lucru este valabil și pentru identitate, morală și valori. De aceea, eu am găsit în blogul dumneavoastră nu doar o prezentare a istoriei locale sau a istoriei petroliere ci mai cu seamă și prezentarea unor modele și valori demne de umrat sau cel puțin de luat în seamă, măcar ca reper pentru noua generație.

 Cu mare plăcere! Site-ul dumneavoastră reprezintă un bun model pentru toți cei care consideră că au o datorie morală față de locul în care fie s-au născut, fie și-au petrecut o parte din viață, fie se simt altfel legați de un astfel de loc. Vă mulțumesc pentru publicarea mesajului și de asemenea pentru oportunitatea de a putea scrie pe blogul dumneavoastră! Vă doresc sărbători luminate și binecuvântate alături de cei dragi!

Referitor la distribuirea mesajului pe facebook, consider că rămâne la latitudinea dumneavoastră. Personal, nu am nimic împotrivă.

Vă felicit cu toată sinceritatea și aștept cu nerăbdare următoarele articole din rubrica Oamenii generației mele, precum și alte aspecte interesante din istoria Moreniului.

Cu deosebit respect,  Spirea Teodor .MORENI 

Vasile Dragomir
Nascut la 23.12.1951. Casatorit cu doi copii majori . Formatie profesionala =Inginer Foraj extractie (masterat in domeniul forajului dirijat din anul 1996) In momentul de fata , lucrez de acasa !!!
http://www.vasiledragomir.ro

Lasă un răspuns

Top