You are here
Home > Vacante/Calatorii > VACANTA 2015-7. ZIUA 7. „BALACEALA” LA MAREA EGEE SI VIZITA LA STATIUNEA HERSONISSOS !!!

VACANTA 2015-7. ZIUA 7. „BALACEALA” LA MAREA EGEE SI VIZITA LA STATIUNEA HERSONISSOS !!!

Această prezentare necesită JavaScript.

In data de 17.08.2015 , am planificat plaja si baie la Marea Egee  dimineata si   o plimbare in Satiunea Hersonissos ( dupa amiaza) una din cele mai cunoscute  din Creta , la cca 15 km de Analipsi

Statiunea Hersonissos ,este situata la o distanta de 26 km de Heraklion,capitala Cretei intre Anissaras si Stalis.In apropiere de aceasta statiune se afla 3 sate : Piskopiano,Koutouloufari si AnoHerssonissos, preferate in general de cei care planuiesc vacantele cu familia.
Hersonissos este una dintre statiunile preferate de turistii un pic mai pretentiosi, fiind cea mai dezvoltata statiune turistica din Creta, o statiune ce gazduieste numeroase hoteluri de lux, complexe turistice, magazine.Mai mult decat atat, statiunea se bucura de o viata de noapte foarte activa, peisajul sau fiind dominat de numeroase baruri,cluburi si discoteci.Totusi familliile cu copii nu sunt uitate,existand multe hoteluri dedicate special familliilor.
Muzeul in aer liber Lycnostatis este o alta atractie populara printre turistii insulei.Este situat pe malul marii si include 4 expozitii; O colectie dedicata florei cretane unde se gasesc o varietate de plante mediteraneene, o colectie etnografica ce prezinta stilul de viata traditional cretan,o colectie de arta si o colectie dedicata tehnologiei preindustriale , mai exact exponate precum prese de ulei de masline si mori de vant.

Asa am vazut noi  penultima zi din sejurul cretan . Mai multe despre Hersonissos aici

http://grecia.de-weekend.ro/hersonissos-creta/

Vasile Dragomir
Nascut la 23.12.1951. Casatorit cu doi copii majori . Formatie profesionala =Inginer Foraj extractie (masterat in domeniul forajului dirijat din anul 1996) In momentul de fata , lucrez de acasa !!!
http://www.vasiledragomir.ro

Lasă un răspuns

Top