You are here
Home > Moreni > Timp liber > Oamenii generatiei mele > SENIORII PETROLULUI PETROLULUI ROMANESC , PIATA GAZELOR NATURALE – ING VASILE VIZIREANU !!!

SENIORII PETROLULUI PETROLULUI ROMANESC , PIATA GAZELOR NATURALE – ING VASILE VIZIREANU !!!

   

ASA CUM AM MAI SPUS  DE CATEVA LUNI AM O COLABORARE BUNA  CU REALIZATORUL TV  PROF DR ING  LIVIU DUMITRASCU ( DE LA TELEVIZIUNEA VALEA PRAHOVEI  ) CARE REALIZEAZA EMISIUNEA SENIORII PETROLULUI ROMANESC .

     IN CADRUL UNEI NOI SERII DE EMISIUNI INTITULATA  „PIATA GAZELOR DIN ROMANIA”, IN CARE INVITAT ERA ING VASILE VIZIREANU  , CORDONATOR  AL ACTIVITATII DE  INMAGAZINARE A GAZELOR  DIN DEPOZITELE  BILCIURESTI ,  URZICENI SI BALACEANCA  CU SEDIUL LA BILCIURESTI , AM FOST INVITAT   PENTRU  O „ROSTIRE DE SUFLET” CU  OCAZIA ANIVERSARII A 5 ANI DE CAND  SE REALIZEAZA ACEASTA EMISIUNE .

      PENTRU A VA STARNI CURIOZITATEA  PRECIZEZ CA  DEPOZITUL BILCIURESTI  ESTE CEL MAI MARE DEPOZIT DE INMAGAZINARE A GAZELOR DIN ROMANIA SI  PE LOCUL 4 IN EUROPA , ATAT CA VOLUM DE GAZE CAT SI CA PRESIUNE DE LUCRU , PUTAND ASIGURA  IN ANOTIMPUL GEROS  CCA 20% DIN CONSUMUL DE GAZE AL ROMANIEI .

     DACA AVETI TIMP SI DISPOZITIE  URMARITI ACEASTA EMISIUNE SI  PUTETI AFLA ALTE DETALII INTERESANTE  DESPRE  PIATA SI INMAGAZINAREA GAZELOR

 

Vasile Dragomir
Nascut la 23.12.1951. Casatorit cu doi copii majori . Formatie profesionala =Inginer Foraj extractie (masterat in domeniul forajului dirijat din anul 1996) In momentul de fata , lucrez de acasa !!!
http://www.vasiledragomir.ro

Lasă un răspuns

Top